MDN

Mini-loonwerk

Bloemenmengsels en graszaad

Voor het zaaien van bloemenmengsels en graszaad heb ik een speciale machine ontwikkeld. Deze machine legt het zaad exact verdeeld en op een juiste diepte in de grond. Dit zorgt voor een optimale ontwikkeling van de bloemenweide of het gazon/ grasveld.

Spitten en frezen

Voor de grondbewerking beschik ik over een zware grondfrees en een spitmachine.  Afhankelijk van de omstandigheden van de grond overleg ik met de klant welke bewerking het beste is.

Egaliseren

Om na het frezen of spitten te kunnen zaaien moet de grond vlak zijn. Om dit te bereiken heb ik een sleepraam ontwikkeld. Hierin zitten tanden om de grond weer los te maken en zaai klaar te leggen.

Gras beluchten en doorzaaien

Goed beheer van grasland is belangrijk voor de groei. Om uw weide of grasveld te onderhouden heb ik een machine ontwikkeld die meerdere behandelingen in één werkgang doet.

Vooraan de machine zit een wiedeg om oude grasresten uit de zode los te maken. Daarachter zit een prikrol om de grond te beluchten, waarna het mogelijk in om gras te zaaien. Als laatste zit er een cambridge rol om het gezaaide na te rollen.

Browser niet ondersteundUw browser is verouderdHierdoor kan de website die u wilt bezoeken niet (goed) worden weergegeven. Ook is werkt uw huidige browser niet meer volgens de laatste veiligheidseisen. Update uw browser. Heeft u al een andere browser zoals Chrome of Firefox geïnstalleerd? Gebruik dan uw andere browser om deze website te bezoeken.